8 Ağustos 2010 Pazar

Aziz Yıldırım Alex’e "Takımı Toparlayın" Demiş

7 Ağustos 2010 tarihinde çıkan Hürriyet’teki habere göre :  
“Aziz Yıldırım sert çıkmış”   (Hürriyet hep başlıkları böyle ‘sert’ atıyor) ve demiş ki : “Bu takımı bir an önce toparlayın"
Habere göre :
"Young Boys hezimetiyle krize giren F.Bahçe’de kulüp başkanı Aziz Yıldırım duruma el koydu.
Yıldırım dün kulübe çağırdığı Lugano ve Alex’le bir görüşme yaptı. Önce Lugano’yu kabul eden Yıldırım, “sakatlığın ne durumda. Ligin ilk maçına yetişecek misin?” diye sorup, durumu hakkında bilgi aldı .  Ardından kaptan Alex’e, “Bu takımı bir an önce toparlayın” talimatı verdi. Teknik direktör Aykut Kocaman dün akşamki antrenman öncesi tesislerde Alex , Emre ve Volkan ile bir görüşme yaptı. Ligin başlamasına kısa bir süre kaldığını hatırlatan Kocaman, “Artık toparlanmalısınız. Herkes kendine dikkat etsin” ifadelerini kullandı.” (http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/15504350.asp?gid=373)
Olur olmaz her haberi kelimelerle “oynayarak” düzelten Fenerbahçe , bu haberle ilgili düzeltme yayımlamadı.(8 Ağustos 2010)
Şimdi hatırlayalım :
Aykut Kocaman takımın  her şeyi  idi. Aziz Yıldırım takımı ona bırakmıştı , karışmıyordu .
Ne oldu ?
Alex’in “gazını” almış da olabilir. Alex “bırakın gideyim” demiş ya.
Bu bana bir anımı hatırlattı.
Çalıştığım şirketin patronu , yurt dışı bir şantiyeyi arayıp betonyere bakan ustaya o gün kaç metreküp beton döktüğünü sormuştu , şantiye şefine sormak yerine.  Zira o usta  şirketin demirbaşı gibiydi. Patron şirketi kurduğunda o usta vardı yanında.
Aziz Yıldırım da inşaatçı ;  Alex’i de ustası sanıyor olmalı . Şantiye şefi  , şirkette ustadan daha eski ama inşaatçı patron için  betonu karıştıran ile golü atan ,şeften daha önce geliyor nedense.  
Melih Anık

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder